نمایش پست تنها

پاسخ : نظر سنجی های جامع تیم نرم افزاری دانلود
قدیمی 19-07-09, 15:55   #9 (permalink)
Admin2

مدیریت کل

Admin2 آواتار ها

Admin2 آنلاین نیست.
:: حالت من ::
Admin2 has much to be proud ofAdmin2 has much to be proud ofAdmin2 has much to be proud ofAdmin2 has much to be proud ofAdmin2 has much to be proud ofAdmin2 has much to be proud ofAdmin2 has much to be proud ofAdmin2 has much to be proud of
Admin2 به MSN ارسال پیام Admin2 به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض پاسخ : نظر سنجی های جامع تیم نرم افزاری دانلود

با سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی

اول از هر چیز یه خسته نباشید از ته دل به فهیم عزیز میگم دمت گرم فهیم جان : خوب حالا میریم برای نظر سنجی به نظر من از نظر سرعت سی دی CLON و نرو سرعت یکسان دارند و الکل سرعتش یکمی کم تره من همیشه رو سیستم خودم NERO -CLONE CD-ALCOHOL و DVDFab_Platinum نصب هستش چون از هر کدوم برای یه کاری استفاده میکنم فهیم جان به نظر من باید یه بحث کلی در مورد هر کدوم از این برنامه ها و کارایی هر کدوم و تخصص هر کدوم مفصل بحث کنیم چون یه کارهایی میشه با این نرم افزارها کرد که کمتر کسی بلد هستش و هر کدوم به درد یه کاری میخورن مثلا سی دی به سی دی اگه بخواهیم رایت کنیم بهترین برنامه برای این کار CLON CD هستش و برای دی وی دی به دی وی دی نرووووو برای رایت ایمیج بهترینشون از نظر سرعت هم نرو هست هم کالن نمیشه توضیح کامل داد و منظورم رو بیان کنم باید در بعد کاملا پیشرفته و تخصصی روی این برنامه ها بحث کنیم خود نرووو الان ده تا کتاب هم مطلب بیشتر داره از نظر سرعت هم گفتم هر کدوم تو یه زمینه سرعت بالایی نسبت به اون یکی دارند . در تاپیک بعدی که زدی در مورد یکی از این برنامه ها به طور دقیق تر بحث خواهیم کرد . موفق باشی فهیم عزیز . دوباره به خاطر تاپیک هایی که با دقت و تخصص بالا میزنی ازت سپاسگذارم .
کاربر فوق به خاطر این پست از Admin2 تشکر کرده است: