کاربر گرامی ورود شما را به انجمن های تخصصی دانلود خیر مقدم عرض می کنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

بازگشت   Danlod Forums > بخش مربوط به انجمن > پیشنهاد , انتقاد , تقدیر > نظرسنجی ها‏

همین حالا ثبت نام کنید!
ضمن عرض خوش آمدگویی به شما مهمان گرامی، شما می توانید با تکمیل فرم زیر در کمتر از یک دقیقه به طور کاملا رایگان به عضویت انجمن درآمده و از مزایای آن بهره مند شوید. با تشکر

نام کاربری: رمز عبور: تکرار رمز عبور: آدرس ایمیل: تکرار آدرس ایمیل:

تصویر تائید کننده
لطفا شش حرف یا عددی که در تصویر تائیدکننده مشاهده می کنید را وارد کنید.

پذیرش قوانین انجمن 

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش

پاسخ : نظر سنجی های جامع تیم نرم افزاری دانلود
قدیمی 03-02-10, 21:40   #101 (permalink)

ناظم

morta آواتار ها

morta آنلاین نیست.
:: حالت من ::
morta is on a distinguished road
morta به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض پاسخ : نظر سنجی های جامع تیم نرم افزاری دانلود

سلام
ميرسيم به جواب نظر سنجي اين هفته
خوب ممنون از اقا فرزاد كه اول از همه استارتش رو زدند و مطالب بسيار مهمي رو گفتند
متاسفانه در ايران افراد تمايلي به كتاب خوندن ندارند و حتي روزنامه يا مجله
علتشم چند تا دليل كه اقا فرزادم اشاره كردند
اوا از همه اينه كه مردم انگيزه اش رو ندارند يعني به خوندشون ميگن كتاب به چه دردي ميخور و مثلا به جاي اين كه در اوقات بي كاريشون مثلا كتابي ، روزنامه اي ، مجله اي بخونند تلويزيون ميبينند .
الان هر فرد حد اقل روزي 3 4 ساعت تلويزيون ميبينه در حالي كه تقريبا به دردي هم نميخورن و همشون از اين سريالاند . در حالي كه مثلا در كشور هاي پيشرفته كه ما فكر ميكنيم اين قدر در روز وقت كم دارن كه وقت هيچ كاري رو نميكنند بر عكسش درست يعني اونا در روز فوق العاده كار ميكنند و در اوقات استراحتشون ، استراحتشون كتاب يا مجله و روزنامه خوندن كه همني تاثير زيادي داره . مثلا فرانوسوي ها و ژاپني ها و ... در روز كتاب زياد ميخونند و الانم نتيجش رو ميبينيم .
حالا جداي از اين كه خود مردم كتاب خونند ، كتاب هاي زيادي نيز و در تمامي موارد ، از جون مر تا شير ادمي زاد . مثلا در خارج يه كارگر مياد در مورد تجربياتش ، خاطراتش و ... يه كتاب مينويسه كه همين خيلي جالب و بدين صورت افراد از تجربيات همديگر استفاده ميكنند و خيلي براشون مفيد ولي در اينجا اصلا اين طور نيست و ازين جور كتاب ها خيلي كم .
به نظر من علت ديگرش گروني كتاب . از وقتي كه يارانه ها رو كم كردند كتاب به نسبت خيلي گرون شده . مثلا همين كتاب دا كه الان شده پر فروش ترين كتاب تا حالا با اين حجم ش كه خيلي هم زياد نيست 13 هزار تومن و يا يه مثال ديگه . من دوستم رفته بود يه كتاب داستان كوچيك ، ازين جيبيا خريده بود و وقتي كه فهميدم چنده باورم نميشد و كتاب به اين كوچيكي يه همچون قيمتي داشت .
علت ديگري هم براي اين قضيه ميشه پيدا كرد . اكثر افراد فكر ميكنند كه كتاب يعني رمان و وقتي يه دفعه يه كتاب رمان ميخونند ميبينند كه اين كه فقط يه مشت داستان سر هم شدس و بعد فكر ميكنند كتاب اطلاعاتش به همين محدود ميشه و نتيجه ميگيرن كه همچينم كه ميگن كتاب مفيد و مطالب اموزنده ي زيادي توشه نيست و اين كه چيزي نداره ولي اين طور نيست . حتي همون داستانم كه به نظر مياد هيچ چيز خاصي توش نيست كلي توش مطلب . مثلا بدين وسيله ادم طرز گرفتن حقش در برابر يه كسي كه هر چي بش حرف ميزني چرت و پرت جواب ميده رو ياد ميگيره و مثلا ميفمه يارو وقتي يه همچين چيزي ميگه بايد يه چرت و پرت بد تري جوابش رو داد تا در نهايت مجبور بشه كه ... .
خب مثالا ي از اين دست زياد و من به يكي بسنده ميكنم ...... .
خب دوستان اين بود نظرات من .
اگر به جاييش معترضيد بفرماييد
با تشكر

قدیمی 04-02-10, 16:17   #102 (permalink)
s_b

مدیر حرفه ای

s_b آواتار ها

s_b آنلاین نیست.
s_b is on a distinguished road

یکی از فاکتور های اثر گذار بر حوزه فرهنگ کتابخوانی امکانات و فرصت هایی است که در این راستا در یک جامعه ایجاد شده یا رشد داده می شود. اگر چه تعداد کتاب هایی که منتشر شده در سالهای اخیر قابل ملا حظه بوده است اما سطح پایین فرهنگ عمومی کتاب و کتابخوانی در ایران نبودن تبلیغات و عدم اطلاع رسانی درست بالا بودن قیمت کتاب که آقا مهرزاد بیان کردند و کمبود کتابخانه های محلی مشکلات اقتصادی و دغه غه های فکری همه و همه سبب شده تا مردم از کتاب وکتابخوانی فاصله بگیرند و در نهایت زمان اندکی را به خواندن کتاب اختصاص دهند.
این موضوع نشان می دهند که کتاب و کتابخوانی هنوز در جامعه ما نهایت نشده است.

باید قبول کنیم که در کشور ما برای همه چیزی از پفک نمکی گرفته تا سس سالادو........تبلیغ میشه ولی برای کتاب هیچ گونه تبلیغی نمیشه و یا اینکه هزینه تبلیغات تلویزیونی آنقدر زیاداست که تنها سرمایه داران از عهده آن بر میاین
وفعلا حوزه تولید و نشر کتاب چنین امکاناتی ندارد تا بتواند برای به دست آوردن سهمی از فهرست خرید روزانه خانواده های ایرانی تولیدهای خود را تبلیغ کنند

بدون شک حمایت های دولتی بری اشاعه تبلیغات با شیوه ی نوین و هم پای کالا های مصرفی برای کتاب ضروری است.

**اطلاعیه اطلاعیه **

[ فقط اعضای سایت می توانند لینک ها را مشاهده کنند :: برای عضویت اینجا را کلیک کنید]

3 کاربر فوق به خاطر این پست از s_b تشکر کرده اند:

قدیمی 04-02-10, 22:00   #103 (permalink)
soltaneYahoo
Guest

به به چه سوال خوبی

والا واقعا خیلی تاسف باره که مردم خیلی کم تو کشورمون کتاب میخونن خیلی جاها ذکر شده علتش کتاب گرونیه کتابه ولی واقعا این نیست

من تا اونجایی که یادمه از بچگی کتاب میخوندم خیلی زیاد تر از اون چیزی که فکرش رو بکنید واقعا بعضی کتاب ها درس زندگی داد به من شاید روزی بیست ساعت رو هم کتاب می خوندم ولی خدا لعنت کنه این اینترنت رو که زندگی ما ر وبه هم ریخت بعضی وقت ها واقعا حسرت گذشته رو می خونم و اینکه وقت نمی کنم یه صفحه کتاب بخونم

اینو داشتم میگفتم که الانم که الانه وقتی من یه کتاب یا مجله میخرم رفقا یه جور دیگه نگام میکنن انگار که مثلا چی(...) خریدم واقعا نمیدونم چرا اینجوریه ولی به نظر من مهمترین دلیلش اینه که مردم ما فرهنگ کتاب خونی ندارن نه حوصلش رو دارن نه اصلا دوست دارن کتاب بخونن
3 کاربر فوق به خاطر این پست از تشکر کرده اند:

قدیمی 05-02-10, 12:18   #104 (permalink)

مدیر حرفه ای

♠Amir♠ آواتار ها

♠Amir♠ آنلاین نیست.
♠Amir♠ is on a distinguished road
♠Amir♠ به  ICQ ارسال پیام ♠Amir♠ به AIM ارسال پیام ♠Amir♠ به MSN ارسال پیام ♠Amir♠ به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به ♠Amir♠

سلام به همگی

برابر آمارهای موجود سرانه مطالعه در ایران آن هم در خوشبینانه ترین حالت هجده ونیم دقیقه در روز اعلام گردیده که در مقایسه با سایر کشورهای توسعه یافته و اروپایی در سطح بسیار پایینی قرار دارد.
کارشناسان و صاحب نظران امور فرهنگی بر این باورند که برای ارتقای سرانه مطالعه در هر جامعه ای لازم است مسئولان فرهنگی به دنبال تدوین راهکارهایی برای توسعه و گسترش کتاب و کتابخوانی باشند. بدون شک یکی از راههای مهم در نهادینه شدن فرهنگ مطالعه در جامعه اسلامی ایران برگزاری نمایشگاههای دایمی و موقت کتاب در مناطق و شهرهای مختلف است، چرا که وجود نمایشگاه کتاب آن هم از نوع بین المللی، خود عامل محرک قوی و موثری برای تشویق مردم به مطالعه است.
استقبال گسترده مردم از نمایشگاه بین المللی کتاب به خوبی موید این نکته است که از یک طرف مسئولان باید به فکر گسترش این نمایشگاه در ابعاد زمانی و مکانی باشند و از طرف دیگر نشان می دهد که اگر زمینه های حضور نمایشگاه کتاب فراهم شود مردم با اشتیاق تمام استقبال می کنند و همین موضوع اگر از جانب مسئولان دستگاههای فرهنگی به صورت هدفمند هدایت و تبیین شود قطعا در بالابردن آمار سرانه مطالعه در ایران می تواند نقش موثر و بسزایی داشته باشد.

شاد باشید

کاراکتر کمه نمیتونم بذارم!!!!!!!
3 کاربر فوق به خاطر این پست از ♠Amir♠ تشکر کرده اند:

قدیمی 06-02-10, 14:44   #105 (permalink)

ناظم

morta آواتار ها

morta آنلاین نیست.

با سلام خدمت همگي دوستان

اول از همه از امير عزيز به خاطر طرح بساير خوبش تشكر ويژه اي ميكنم .

خب دوستان ميرسيم به سوال اين هفته :

به نظر شما ، در انتخاب رشته براي دانشگاه بايد به چه چيز هايي توجه كرد ؟

بعني چه چيز هايي رو بايد مد نظر گرفت ؟

خب سوال اين هفته هم مانند هفته ي گذشته جنبه ي عمومي اي داره و به همين دليل منتظر نظرات شما عزيزان هستم .

باتشكر

ویرایش توسط morta : 07-02-10 در ساعت 19:12
4 کاربر فوق به خاطر این پست از morta تشکر کرده اند:

قدیمی 07-02-10, 12:30   #106 (permalink)
MEG

مدیر افتخاری

MEG آواتار ها

MEG آنلاین نیست.
MEG is on a distinguished road
MEG به Yahoo ارسال پیام

ممنون از مهرزاد جان بابته سوال خوبتون

انتخاب رشته دانشگاهی مثل بقیه انتخابهای در زندگی مثل ازدواج از انتخابهای بسیار مهم زندگی است
اولین عامل در انتخاب رشته را میتوان علاقه به اون رشته دونست .اگه علاقه ای نباشد مطمئنا با شکست مواجه خواهد شد
متاسفانه بعضی از داوطلبان کنکور که رتبه خوبی کسب میکنند فکر میکنن حتما باید به رشته پزشکی یا مهندسی برق برن هر چند که علاقه ای نسبت به اون رشته نداشته باشند
بازار کار.هم میتونه یکی از ملاکهای دیگر بعد از علاقه در انتخاب رشته باشه

زمانی مصاحبه گری از معلم صداقت و صمیمیت دکتر علی شریعتی پرسید :
به نظر شما چه لباسی را به زن امروز بپوشانیم ؟
دکتر علی شریعتی در جواب گفتند : نمیخواهند لباسی بدوزید و بر تن زن امروز نمائید . فکر زن را اصلاح کنید او خود تصمیم میگیرد که چه لباسی برازنده اوست

[ فقط اعضای سایت می توانند لینک ها را مشاهده کنند :: برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
4 کاربر فوق به خاطر این پست از MEG تشکر کرده اند:

قدیمی 10-02-10, 03:02   #107 (permalink)
soltaneYahoo
Guest

سلام خدمت دوستان

انتخاب رشته معمولا دو حالت داره یا طرف از روی علاقه انتخاب میکنه
یا به خاطر بازار کارو اینجور مسایل
ولی چه خوبه ادم به رشته ای علاقه داشته باشه که بازار کار داشته باشه
3 کاربر فوق به خاطر این پست از تشکر کرده اند:

قدیمی 10-02-10, 15:41   #108 (permalink)
يکي منو بگيره

Admin آواتار ها

Admin آنلاین نیست.
Admin امتیاز غیر فعال شده است.

به نظر من اولین چیز باید علاقه باشه. چون اگر علاقه ای وجود نداشته باشه اولا فرد تو کار ماهر نمیشه. دوما نمیتونه کار رو تا یه عمر تحمل کنه! و مجبور میشه وارد فن و حرفه دیگری بشه.
اما مورد دومی که باید مدنظر قرار بده بازار کار هستش. به فرض به شغل خاصی علاقه بسیار داره اما بازار کاری برای اون شغل وجود نداره بهتره اون کارو بعنوان سرگرمی انتخاب کنه و فنی که در اولویت دوم علاقش هست و بازار کار خوبی داره بعنوان شغل انتخاب کنه و درس مرتبط با اون رو بخونه.

مضرات امتحان : افزايش بار علمي به طور نا خواسته ! كمبود شديد خواب و كاهش زمان لالا از هفت ساعت به هفت دقيقه ! رواج فرهنگ غلط پاچه خاري ! افزايش خشونت عليه حيوانات (خر زني !!!) چپ و چول شدن چشمها بر اثر روش هاي غلط تقلبي ! سردرد حاصل از تمركز شديد براي يافتن راههاي مدرن تقلب! افزايش ادب به طور چشمگير براي گرفتن جزوه از هر كس و نا كسي !!!

فوايد اندك امتحانات : نوشيدن انواع قهوه هاي مرغوب
4 کاربر فوق به خاطر این پست از Admin تشکر کرده اند:

قدیمی 10-02-10, 17:05   #109 (permalink)

ناظم

morta آواتار ها

morta آنلاین نیست.

با سلام
اين هفته افتخاري نصيبمون شد و ادمين عزيز در نظر سنجي شركت كردند .
خب ولي من از اقا رضا انتظرا نداشتم ، اخه ايشون گفته بودند سوالات عمومي باشند واينم يه سوال كاملا عمومي ولي يكم كم جواب دادند .
و اين رو بگم از اين به بعد يك هفته سوال در مورد كامپيوتر و يك هفته عمومي
خب و در مورد سوال
همين طور كه دوستان گفتند اولين شرط علاقست كه خيلي مهم و هميشه بايد در نظر گرفت
و دوميد شرط كه به نظر من بازار كار هستش كه به نظر من خيلي مهم
و بعضي وقتي ها ميتونه روي علاقه هم تاثير بگذاره
اگه راستش رو بخواين من عشق كامپيوترم ولي عمرا اين رشته رو نميرم
چون تا دلتون بخواد كامپيوتري هست و بازار كارش افتضاح
به همين دليل من به شخصه دوست دارم رشته اي بجز رايانه برم ، مثل صنايع
مثلا اين رشته بازار كار بسيار خوبي داره و من از الان دارم روش برنامه ريزي ميكنم و اي شا الله يه جا خوب قبول بشم
عامل دوم دانشگاه محل تحصيل
مثلا ادم ميبينه با اين رشته ميتونه يه داشنگاه با كلاس تر قبول بشه ولي اگر بخواد به علاقش محل بگذاره يه دانشگاه سطح پايين تر ميره
عامل بعدي هم كه به همون دانشگاه ربط داره محل دانشگاه
يه وقت مسافت دانشگاه محل تحصي خيلي دور اصلا به صرفه نيست و پدر ادم در رفت و امد در مياد در نتيجه يه رشته ي دشگه رو انتخاب ميكن كه دانشگاهش نزدشك تر
باتشكر از تمامي دوستان مخصوصا اقا فرزاد كه اول از همه جواب دادند.

قدیمی 11-02-10, 17:12   #110 (permalink)
s_b

مدیر حرفه ای

s_b آواتار ها

s_b آنلاین نیست.
s_b is on a distinguished road

به نظر منم مهم تر از همه علاقه است اما در مورد بازار کار تا اونجایی که می دونم اگه تو یه رشته ای بازار کار خوبی باشه ولی علاقه ای به اون رشته نداشته باشی نمی تونی موفق باشی منظورم اینه که اصلا اون رشته را دوست نداشته باشی ولی به خاطر بازار کارش می خوای درسشو بخونی پس باید علاقه هم باشه تا به موفقیت برسیم .

**اطلاعیه اطلاعیه **

3 کاربر فوق به خاطر این پست از s_b تشکر کرده اند:
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش